Hívás! Skype!

Magyar-német konferenciatolmácsolás

Ghymes Petra

Magyar-német-angol konferenciatolmács

petra ghymes

Petra 1994-ben született Budapesten. A Városmajor Gimnáziumban végzett német szakon. Ezt követően a Testnevelési Egyetemen végzett Testnevelő-Edző alapszakon, majd Rekreáció mesterszakon.

2014 óta dolgozik síoktatókent Ausztria, Argentína és Andorra havasaiban. A sípályák és Hütték nemzetközi környezetében mutatkozott meg kiváló nyelvérzéke. Petra 3 idegen nyelven: németül, angolul és spanyolul beszél folyékonyan, emellett franciául és oroszul tanul.

A 2018/19-es tanévben elvégezte a Budapesti Műszaki Egyetem kétidegennyelvű (magyar-német-angol) konferenciatolmács képzését. Itt a konszekutív és szinkrontolmácsoláshoz szükséges készségek elsajátítása mellett széleskörű ismereteket szerzett az EU-jog, a gazdaság, a környezetvédelem és az egészségügy területein. Petra gyors felfogású, jó emlékezettel bír. Szép, tiszta hangja különösen a kabinos tolmácsolásnál jelent előnyt.

név3

A'gostonGregor

Magyar-német-angol konferenciatolmács, szakfordító

gregor a'goston

évszám született Budapesten. Szülővárosában a egyetem Bécsben az Uni Wienre járt német szakra. A németországi egyetem és a zürichi Művészeti Főiskolán tanult médiadesignt. A Budapesti Műszaki Egyetemen elvégzett még egy két idegennyelvű (német-angol) konferenciatolmács szakirányú képzést is.

20 évesen termékbemutatókon tolmácsolt és fordítási megbízásokat is teljesített. Professzionálisan 2009 óta fordít és tolmácsol. Bírósági és hatósági iratokat fordít ill. tolmácsol peres- és munkaügyekben, üzleti, kártérítéses, hagyatéki ügyekben. Több vállalat üzleti és hivatalos levelezésében segít folyamatosan. Fordít még kezelési útmutatókat és tolmácsol ipari egyeztetéseken is.

név4 hatékony és megbízható munkatárs, amikor különleges feladatokat kell elvégezni. Széleskörűen művelt, kiváló beszéd- és írásos stílussal rendelkezik.

Gregor A'goston Magyar-német konferenciatolmács
Elérhető: Hétfő-Vasárnap 10:00-20:00
Vállal: Konferenciatolmácsolás, szinkrontolmácsolás. Alapos felkészülés a rendelkezésre bocsátott anyagokból. Szakosodás jogra, kereskedelemre, környezetvédelemre. Személyes törődés.
Elfogadott pénznemek: EUR, HUF, CHF, USD. Elfogadott fizetési módok: átutalás, készpénz. A számlát a logo budapesti székhelyű magyar vállalkozás állítja ki.

Kapcsolatfelvétel