Hívás! Skype!

Magunkról

német szakfordító

Révész Ildikó

Német nyelvtanár, német szakfordító, német tolmács

Német gazdasági és jogi szakfordítóként Ildikó több, mint 20 éves tolmácsolási és fordítási tapasztalattal rendelkezik. Jogi, hivatali, gazdasági szövegek, biztosítási ügyek és cégek üzleti levelezésének fordítását végzi. Külkereskedelmi vállalatoknál és hatóságoknál tolmácsol. Céges nyelvoktatást és magántanítást is vállal.

német szakfordító

Ghymes Petra

Magyar-német-angol konferenciatolmács

Petra német szakos gimnáziumba járt, majd a Testnevelési Egyetemen végzett Testnevelő-Edző alapszakon és később Rekreáció mesterszakon. 2014 óta dolgozik síoktatókent Ausztriában, Argentínában és Andorrában. 3 idegen nyelven beszél: németül, angolul és spanyolul. A 2018/19-es tanévben elvégezte a Műegyetem kétidegennyelvű (magyar-német-angol) konferenciatolmács képzését. Szakmai ismeretei: orvostudomány, EU-jog, gazdaság, környezetvédelem.

német szakfordító

név1

Német, Magyar és Magyar mint idegen nyelv szakos tanár

Több, mint 30 éves tanítási tapasztalattal rendelkező tanár. Tanított egyetemeken, cégeknél, bankokban, biztosítóknál, a diplomáciában és magántanárként. Rengeteg Ausztriába, Németországba költöző magánszemélyt tanított németre - 6 évig Bécsben az éppen munkába-állókat.

német szakfordító

név2

Magyar-német-angol konferenciatolmács, német szakfordító

Szülővárosában, Budapesten és Bécsben járt német szakra. 10 évet töltött német nyelvterületen, németországi és svájci egyetemeken tanult médiadesignt, webdesignt. Professzionálisan 2009 óta fordít és tolmácsol. Bírósági és hatósági iratokat fordít ill. tolmácsol peres- és munkaügyekben, üzleti, kártérítéses, hagyatéki ügyekben. Hatékony és megbízható munkatárs, széleskörűen művelt, kiváló beszéd- és írásos stílussal rendelkezik.

Kapcsolatfelvétel