Hívás! Skype!

Adatvédelem

1. Alaptétel

Az alábbiakban tájékozódhat a személyes adatok nyerésének, feldolgozásának és felhasználásának módjáról, terjedelméről és céljáról. Ez az adatvédelmi nyilatkozat csak a weboldalunk, a http://nemet-fordito-tolmacs.eu lapjairól szól. Amennyiben Ön linkeken más weboldalakra irányítódna át, adatainak kezeléséről a mindenkori üzemeltetőnél tudakozódhat.

2. Személyes adatok

A személyes adatok az Ön identitására utaló információk, pl. a név, a levelezési cím, a telefonszám vagy az e-mail cím. Weboldalunkat alapvetően használhatja személyes adatok megadása nélkül is. Személyes adatokat csak akkor mentünk el, ha ezeket Ön kapcsolatfelvételi céllal önszántából közli velünk. Személyes adatait nem adjuk tovább harmadik feleknek.

3. Titoktartás

Az űrlapadatokat, e-maileket és a megküldött dokumentumokat kizárólag megrendelésének teljesítése céljából mentjük el offline adathordozókon. A birtokunkba jutott ismereteket, üzleti titkokat, bizalmas információkat az üzleti titoktartás szabályainak betartásával szigorúan bizalmasan kezeljük. Tolmácsaink ügyfeleinkhez maximálisan lojálisak, és esetleges harmadik felek bármiféle adatszerzési kísérletét elhárítanák.

4. Anonim adatok

Látogatása alkalmával szerverünkön olyan információk kerülhetnek mentésre, mint a hozzáférés dátuma, időpontja, megtekintett lapok. Ezek az adatok nem tartoznak a személyes adatok közé, mert anonimizáltak, és kizárólag statisztikai céllal értékeljük ki őket. Ezen kívül weboldalunk a Google AdWords hirdetési szolgáltatását veszi igénybe, ami olyan információkat gyűjt látogatóink böngészési szokásairól, amelyekkel a jövőben hatékonyabban célozzuk meg a hasonló érdeklődésű internet-használókat. Ha ehhez nem járul hozzá, itt tilthatja le.

5. Tájékoztatáshoz való jog

Az Adatvédelmi Törvény értelmében Önnek bármikor joga van a mentett személyes adatairól, azok eredetéről, a betekintésére jogosultakról, az adatszerzés céljáról való ingyenes tájékoztatásra, valamint adott esetben ezen adatok zárolására vagy törlésére. Amennyiben ezzel kapcsolatban kérdései lennének, bármikorforduljon hozzánk.

6. Szerzői jog

Minden, az oldalon közzétett tartalom szerzői jogi védelem alatt áll. Felhasználásukhoz (pl. átdolgozás, fordítás, sokszorosítás, tárolás vagy lejátszás) a jogosultak előzetes írásbeli engedélye szükséges.

Fordítás Tolmácsolás Tanulás Course Übersetzungsbüro

Kapcsolatfelvétel